Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Benefietvoorstelling van Tombaz met Café Galata

Zondag 26 maart 2023 | Buiksloterkerk | Amsterdam
bewaar
…omdat dringend en heel veel hulp nodig is voor de honderdduizenden mensen wiens leven totaal is verwoest: verscheurd door verdriet om zoveel doden, dakloos, ontheemd en berooid.

De muziekgroep Tombaz brengt een theatrale muziekvoorstelling uit multicultureel Istanbul van de jaren 30 tot leven in de sfeer van een ouderwetse nachtclub uit die tijd.
De voorstelling bestaat uit een aaneenschakeling van sketches, verhalen en liedjes over thema’s als drank en drugs, afwijzing, geweld en moord: scherp, maar met humor. Er wordt gezongen in de destijds in Istanbul door deze vrouwen gesproken talen: Turks, Grieks, Ladino, Armeens. Een nog niet eerder geopende schatkist aan cultureel erfgoed.
De musici van ensemble Tombaz spelen al meer dan 20 jaar samen en hebben een geheel eigen sound ontwikkeld; een mix van westerse en oosterse invloeden, net als in het multiculturele Istanbul.
De zangeres gebruik het podium en begeeft zich tussen het publiek, dat zoveel mogelijk in cabaret opstelling zit en schenkt hen en zichzelf een glas in. Ervaar samen met Tombaz de sfeer van een ouderwetse nachtclub in het Istanbul van de jaren 30 van de vorige eeuw…..
Ensemble Tombaz bestaat uit Meral Ari (zang), Emirhan Tuğa (klarinet), Stijn Schmeddes (viool), Gabriel Barbalau (contrabas), Takis Grammatikopolous (piano) en Ali Çağlar Erdoğan (percussie). Artistiek concept en tekst zijn van Meral Ari, Emirhan Tuğa zorgt voor arrangementen en muzikale leiding en Şaban Ol voor de eindregie.


Aanvangstijden

Zondag 26 maart 2023: 15:30 uur

De voorstelling begint om 15.30 uur. De kerk is open vanaf 15.00. De voorstelling duurt (met pauze) tot 17.30. Het adres van de Buiksloterkerk is Buiksloterkerkpad 10, 1034 VZ Amsterdam.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

Entree (inclusief koffie en thee en limonade): € 7,50 (<18 jaar), € 10,00 (Vrienden Buiksloterkerk), € 15,00 (normaal).
 

Bezoekersinformatie

Buiksloterkerk
Buiksloterkerkpad 10
1034 VZ Amsterdam (Noord-Holland)


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Wereldmuziek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda