Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Rond de wereld in 80 maten 6

Zondag 4 december 2022 | Buiksloterkerk | Amsterdam-Noord (Amsterdam)
bewaar
Rond de wereld in 80 maten is een spectaculair muziektheater met veel humor en virtuoos slagwerk. Gunnar Graafmans neemt het publiek mee op een muzikale ontdekkingsreis per trein, boot, en luchtballon van Europa naar Afrika en via Azië naar het Amerikaanse continent. Het is een voorstelling waarbij het publiek niet stil kan blijven zitten en als vanzelf mee gaat zingen, dansen en spelen.

Opgegroeid in de Zweedse bossen van Åshammar en grootgebracht met Zweedse volksmuziek studeerde Gunnar Graafmans slagwerk en schoolmuziek op het Koninklijk conservatorium van Den Haag en leerde hij wereldmuziek spelen op alle bestaande slaginstrumenten Afgelopen jaren toerde hij met zijn melodisch en ritmisch slagwerk door Europa en daarbuiten, zoals in China, India, Azerbeidzjan en Brazilië. Daarnaast is hij componist en ontwikkelaar van lesmethoden voor muziekinstellingen en onderwijs.


Aanvangstijden

Zondag 4 december 2022: 11.00 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

Entree ( inclusief koffie, thee en limonade): € 10,00 (Normaal), € 7,50 (Vrienden Buiksloterkerk), € 5,00 (kinderen < 12 jaar).
 

Bezoekersinformatie

Buiksloterkerk
Buiksloterkerkpad 10
1034 VZ Amsterdam-Noord (Noord-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Kindervoorstelling

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda