Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Ramses

Vrijdag 30 september 2022 | Cultuurkoepel | Heiloo
bewaar
Renée van Wegberg, Béatrice van der Poel, Sjors van der Panne, Gerard Alderliefste en een band bestaande uit: Arie den Boer, drums en Jeroen Vierdag, bas o.l.v. Cor Bakker op piano brengen samen een ode aan Ramses Shaffy om nooit te vergeten.

Zij bundelen hun liefde, passie en kunsten in dit rijke muziekprogramma. Ondersteund door de band laten zij bekend én onbekend Shaffy repertoire verder zwerven: een vurige wens van de in 2009 overleden zanger en levenskunstenaar. Heerlijke verhalen en anekdotes verbinden de muziek en houden Ramses springlevend.

Cor Bakker, fan van Shaffy’s repertoire, toerde eerder met alle muzikanten van deze avond en vertolkt de muziek als geen ander: virtuoos, harmonieus en met gevoel voor het tijdsbeeld van de composities.
De veelzijdige en geprezen zangeres Renée van Wegberg vertolkte recent Liesbeth List in de gelijknamige musical over List’s leven en is zeer vertrouwd met het Shaffy lied.
Ook zal Béatrice van der Poel, met haar prachtige stem, haar eigen Shaffy en List interpretaties laten horen. De creatieve liedjesschrijfster heeft talloze CD’s en voorstellingen op haar naam staan.
Liedjesschrijver en chansonnier Sjors van der Panne groeide al jong op met chansons en Shaffy & List. Hij toont zich succesvol aan het publiek met een ‘Shaffiaanse’ authenticiteit en kan deze avond dus niet ontbreken!
Gerard Alderliefste begeleidde Ramses in zijn laatste vijf levensjaren naar diverse podia.


Aanvangstijden

Vrijdag 30 september 2022: 20.15 uur
Zaterdag 1 oktober 2022: 20.15 uur
Zondag 2 oktober 2022: 15.15 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

Entree € 27,50
Gratis parkeren.
 

Bezoekersinformatie

Cultuurkoepel
Kennemerstraatweg 464
1851 NG Heiloo (Noord-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Populair

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda