Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Ccc Inc

Zaterdag 29 oktober 2022 | Cultuurkoepel | Heiloo
bewaar
In 1967 wordt CCC Inc. Opgericht in Amsterdam door Joost Belinfante. De band speelt voornamelijk folk en blues-muziek en vanaf 1968 wordt de band begeleid door Lennaert Nijgh, die later teksten ging schrijven voor Boudewijn de Groot. In 1970 haalt de band de pers door een commune te beginnen op het Brabantse platteland en als één van de weinige Nederlandse groepen op te treden op het hoofdpodium van het legendarische popfestival van Kralingen. CCC Inc. Is buitengewoon succesvol in het clubcircuit en wordt het huisorkest van Paradiso, de Melkweg en de Kosmos. Nadat de groep zichzelf in 1974 heeft opgeheven, gaat zij ondergronds. De heren Jansz, Hendriks en Belinfante starten in 1978 de band Doe Maar, die tot de dag van vandaag menig hart sneller doet kloppen. Tijdens jaarlijkse bijeenkomsten wordt nog steeds muziek gemaakt en bij tijd en wijle wordt ook opgetreden. Na een sabbatical deed CCC Inc. In 2018 een jubileumtoernee.

Nadat een nieuwe tournee begin 2020 door maatregelen van de overheid halverwege werd afgebroken, leek het er op dat niemand CCC Inc ooit nog live zou zien spelen. Dat blijkt niet waar. Komende herfst geeft CCC Inc. Een aantal exclusieve concerten in zalen verspreid door het land, waaronder de Cultuurkoepel Heiloo.


Aanvangstijden

Zaterdag 29 oktober 2022: 20.15 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

Entree € 19,-
Gratis parkeren.
 

Bezoekersinformatie

Cultuurkoepel
Kennemerstraatweg 464
1851 NG Heiloo (Noord-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Blues

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda