Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Gerard Alderliefste & Friends - Une Belle Histoire

Zondag 11 december 2022 | Cultuurkoepel Heiloo | Heiloo
bewaar
U waant zich weer in Frankrijk als Gerard Alderliefste samen met vrienden én met u het Franse chanson viert! Geniet, zing mee en laat u verrassen door het achtkoppige muzikale gezelschap.
Een middag vol bijzondere muzikale ontmoetingen en mooie verhalen.

Gerard Alderliefste speelt het Franse chanson al jaren vol overgave. In zijn eentje, als duo of trio, maar sinds een aantal jaren ook in een achtmans bezetting! Gerard komt met zeven enthousiaste muziekvrienden en -vriendinnen om zijn eigen mooie verhaal, zijn belle histoire, met u te delen. In de vrolijke sfeer van een fête du village, zo’n klassiek Frans dorpsfeest, komen alle bekende hits voorbij. Onder de warme Franse klanken van ondermeer de accordeon en de viool wordt u meegenomen door het joie de vivre, de liefde voor muziek en voor de Franse taal.
Het verbond tussen Gerard en zijn tijdloze lievelingslied is sterk. De hit van Michel Fugain & Le Big Bazar uit 1972 is eigenlijk een soort rode draad in zijn carrière. Van de kampvuurtjes als jongen langs de Loire, tot avonden Gelredome met Paul de Leeuw voor 30.000 man; van huiskamerconcerten tot de talloze theaters, het lied vormt er steeds maar weer een hoogtepunt.


Aanvangstijden

Zondag 11 december 2022: 15.15 uur

15:15 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

€ 23,50
Gratis parkeren.
 

Bezoekersinformatie

Cultuurkoepel Heiloo
Kennemerstraatweg 464
1851 NG Heiloo (Noord-Holland)
Meer informatie »


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda