Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Something about Sanna

Zondag 30 oktober 2022 | Buiksloterkerk | Amsterdam
bewaar
Sanna van Vliet (zang, piano) brengt swingende jazz met een aanstekelijke funky groove. Ze treedt vandaag op met twee andere gerenommeerde spelers uit de Nederlandse jazzwereld: Sven Schuster (contrabas) en Joost Kesselaar (drums). Dit trio onderscheidt zich door eigen composities en arrangementen, een uniek eigen geluid en persoonlijke verhalen. Er is spontaniteit, ruimte voor muzikale wendingen en interactie met het publiek. Ze hebben als trio gespeeld op toonaangevende jazzpodia en festivals zoals het North Sea Jazz Festival 2019. Vandaag presenteren ze hun nieuwste CD.
Sanna van Vliet is vooraanstaand jazzzangeres met een mooi timbre, prima dictie en timing, maar ook een begenadigd pianist en arrangeur, componist en docent. Na haar opleiding aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag toerde ze de hele wereld over van Zuid-Korea, Zweden en Polen tot aan de Azoren en werkte samen Nederlandse jazz grootheden als John Engels, Ruud Jacobs, Wouter Hamel en Cees Slinger.
Sven Schuster, bassist, arrangeur en componist werd geboren in Duitsland en opgeleid aan de Oostenrijkse Hochschule für Musik en het Conservatorium in Hilversum. Hij werd vaste bassist in de huisband van Mijke's Middag Live op Radio 6 en bandleider van het Shooster Quartet en de Amstel Bigband. Zijn stijl wordt getypeerd als warm en melodieus.
Joost Kesselaar geldt als een van de beste jazzdrummers in Nederland. Na zijn afstuderen aan het Haags Conservatorium vervolgde hij zijn opleiding bij Jeff Hamilt.


Aanvangstijden

Zondag 30 oktober 2022: 15.30 uur

15.30 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

Entree (inclusief koffie en thee): € 10,00 (< 18 jaar), € 15,00 (Vrienden Buiksloterkerk), € 17,50 (normaal).

Parkeren in de directe omgeving is gratis.
 

Bezoekersinformatie

Buiksloterkerk
Buiksloterkerkpad 10
1034 VZ Amsterdam (Noord-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Jazz

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda