Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Nieuwjaarsgala XXL

Zaterdag 7 januari 2023 | Schouwburg Venray | Venray
Gun uzelf een fantastische avond uit in Schouwburg Venray met heerlijke melodieën om bij weg te dromen. Het Nieuwjaarsorkest telt 32 muzikanten, 1 zanger en 1 zangeres en staat onder leiding van dirigent Bart Ketelaars. Het repertoire bestaat uit titels van diverse genres, variërend van sfeervolle polka’s tot karaktervolle marsen, lichte muziek en herkenbare evergreens.

Een vleugje ‘Wenen’ en nog véél meer. Van walskoning Johann Strauss junior speelt het Nieuwjaarsorkest een medley met o.a. An der schönen blauen Donau, Rosen aus dem Süden en Wiener Blut. Daarnaast wereldmelodieën van o.a. Whitney Houston, Frank Sinatra en Abba.

Kortom: een stijlvolle opening van het nieuwe jaar met een chic tintje en véél gezelligheid.
Het thema van dit concert is uiteraard het Nieuwjaarsgevoel: een sprankelende start in een feestelijke sfeer. Presentatie: Renée Janssen en Ruud van Didden. Na afloop is er rond 23.00 uur in de foyer een gezellige Afterparty met Mister Dixieland die u trakteert op dixieland, jazz en evergreens.

Voorafgaand aan het Galaconcert kunt u om 18.00u (optioneel) genieten van een driegangen Galadiner in theatercafé ‘De Artiest’, dat gelegen is binnen de schouwburg. U kunt kiezen uit drie menu’s: vlees, vis en vega.


Aanvangstijden

Zaterdag 7 januari 2023: 20.00 uur

Het concert start om 20.00 uur in de Rabozaal van Schouwburg Venray.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

Ticketprijs voor het Galaconcert: € 22,50. Optioneel driegangen Galadiner om 18.00 uur: € 32,50 inclusief twee consumpties. Afterparty om 23.00 uur met Mister Dixieland: gratis. Parkeren kan in Parkeergarage De Gouden Leeuw op loopafstand. Via de website van Schouwburg Venray kunt u het digitale 'XXL magazine' downloaden met meer info over dit Nieuwjaarsgala XXL.
 

Bezoekersinformatie

Schouwburg Venray
Schouwburgplein 1
Venray (Limburg)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Populair

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda