Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Ally Venable

Vrijdag 4 november 2022 | Poppodium Volt | Sittard (Sittard-Geleen)
Blues rock sensatie Ally Venable tijdens Heart of Fire tour naar Sittard-Geleen op vrijdag 4 november.
Zoals ze in haar perskit schrijft; “Dit is geen tijd voor zwakke harten. De pandemie heeft wellicht de muziekscene tot zwijgen gebracht, het livecircuit gesloten en de artiesten van hun fans gescheiden. Maar met de Heart of Fire Tour komt gitarist/zangeres/songwriter blues rock sensatie Ally Venable sterk uit de startblokken.”
Het album Heart of Fire kwam al in 2021 en bracht de wereld de broodnodige liefde, hopelijk was dit wederzijds. Ze is nog maar begin twintig, de halsbrekende twee decennia van de gitarist zijn net zo snel voorbijgegaan als haar vingers kunnen spelen. Haar pad slingert van kerkkoren uit haar kindertijd naar de tienerinvloeden van lokale helden als Stevie Ray Vaughan en Miranda Lambert.
Zoals elke strijd is deze plaat luid. Iedereen die Ally al eens heeft zien optreden weet wat ze mogen verwachten, maar voor diegene die het nog niet weten het kan luid gaan, suizende oren achter laten en met haar opzwepende gitaarwerk brengt ze haar Heart of Fire op een heerlijke manier. Haar shows zijn uitdagend, gepassioneerd, eerlijk en rauw. Ze wacht niet af tot de storm is gaan liggen maar dans liever in de regen. Ze is klaar om haar meest recente album te laten horen op het Europese vasteland.


Aanvangstijden

Vrijdag 4 november 2022: 20.00 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

13,50euro.
 

Bezoekersinformatie

Poppodium Volt
Odasingel 88
6131 GZ Sittard (Limburg)
Meer informatie »


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Blues

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda