Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

NH Café Popronde

Vrijdag 23 september 2022 | Neushoorn | Leeuwarden
Yes, het is weer bijna zover: Popronde komt naar de stad! Hier ontdek je de headliners van de toekomst en kun je de hele avond genieten van livemuziek door de hele stad. Zin in een portie nieuwe, spannende en talentvolle acts? Dan ben je bij het 3voor12 podium in Neushoorn Café aan het juiste adres.

Muylike
Muylike is het project van de Utrechtse songwriter en producer Stijn Post. Vanuit zijn studio ontstaan zonnige, opgewekte indie-popliedjes aangesterkt door energieke koortjes en melodieuze gitaarlijnen. Tijdens Popronde zal hij zijn zomerse indietunes, waaronder nieuw materiaal van de nog uit te komen debuutplaat ‘The Wait Is Over’, spelen met 5-koppige live-band, tof! Als 3voor12 Popronde talent tourt Muylike door heel Nederland, met een tussenstop in Leeuwarden! Iedereen klaar? Dansen maar!

De Toegift
De Toegift combineert de werelden van Nederlandstalige poëzie en de hedendaagse indie muziek tot hetgeen wat ze het liefst zelf maken: Nederlandstalige indie met invloeden uit jazz. Altijd op zoek naar experiment, authenticiteit en het perfecte lied, speelt de Zeeuwse band met thema’s over tijd en nostalgie. Dit is De Toegift waarvan je hoopt dat het nooit meer ophoudt!

Mood Bored
Een existentiële crisis die voelt als een zomerbriesje. Met een eigen geluid vol poppy hooks, punky basslines en rauwe gitaren bestormt Mood Bored het indie-rock landschap. De drie vrienden uit Tilburg maken nostalgische liedjes over het vinden van je plek in een wereld waarin alles he.


Aanvangstijden

Vrijdag 23 september 2022: 20:30 uur

VRIJDAG 23 SEPTEMBER
DEUR 20:00 - AANVANG 20:30.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Bezoekersinformatie

Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden (Friesland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Populair

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda