Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

NH Café Blackbox Red x Boyakira

Vrijdag 30 september 2022 | Neushoorn | Leeuwarden
BlackboxRed
Op het moment dat Eva en Stefan het podium betreden, worden ze BlackboxRed. Een zwaar verpletterende grunge-stoomwals. Een opgejaagde menselijke machine. Eva staart. Een atoom splijtende blik. Ze martelt haar gitaar en bedreigt vocaal. Ondertussen verandert Stefan in een hamerende octopus die genadeloos op zijn drums slaat. Een stroboscoop, het licht van de duivel, verblindt de toeschouwers. Geen vluchtroute.

Boyakira
Een genreneutrale clownband die is ontstaan vanuit een groep brandweermannen op de kermis. Uiteindelijk met zijn tweeën overgebleven omdat de rest geen zin meer had in de kermis. De band heeft ongeveer 2500 wereldhits op zijn naam staan waaronder de rockballad ‘Stairway to Rosie,’ het poëtische ‘Smells Like Raining Blood,’ het zwoele ‘Brown Sugarmoon Rising’ en cultklassieker ‘Have You Even For Me.’ De band rent graag door het bos, houdt enorm van brasemvissen (met korfje, niet met dobber) en hebben een voorliefde voor de Volkswagen Golf en Renault Kangoo. Verder staat de band heel hoog in de internationale jeu-de-boules competitie. Qua eten houden ze niet van nasi uit een blik, hier kunnen ze zelfs een beetje boos om worden. Daarbij vragen ze zich ook af: waarom eet je dat? Boyakira speelde ook wel 1 show op Popronde, dus met Boyakira op je bruiloft wordt het gegarandeerd een knalfeest!.


Aanvangstijden

Vrijdag 30 september 2022: 21:00 uur

VRIJDAG 30 SEPTEMBER
DEUR 19:00 - AANVANG 21:00.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

€ 5,-
Regulier.
 

Bezoekersinformatie

Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden (Friesland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Rock

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda