Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

NH Café Snow Coats x Novko

Vrijdag 7 oktober 2022 | Neushoorn | Leeuwarden
Verfrissend talentvolle acts uit Friesland en de rest van Nederland, dat is de vrijdagavond in het Neushoorn Café. Voor vijf euro ben jij erbij.

Snow Coats
Sprankelende indie pop waarvan je spontaan wilt gaan dansen. Klinkt goed, toch? Vinden wij ook! En laten we nou op 7 oktober de perfecte oplossing hebben voor je herfstblues: de Arnhemse band Snow Coats komt ons namelijk de zon brengen! Met een DIY mentaliteit bracht Snow Coats in 2018 haar debuut album ‘Take the Weight Off Your Shoulders’ uit. Met als gevolg onder andere een flinke rij optredens op de Popronde en tours met Pinegrove, Future Teens, Coach Party en Ratboys. De single ‘Right Fit’ is de eerste teaser voor het nieuwe album dat verwacht wordt in september 2022. Voor deze plaat werkte de band samen met de Amerikaanse producer Joe Reinhart (Beach Bunny, Hop Along en Modern Baseball). De sound van Snow Coats kun je vergelijken met Pinegrove en Sea Girls. De nummers zijn erg uiteenlopend en scheurende gitaren en wegdroom liedjes komen voorbij. Heb je zin in keihard dansen, wegdromen én een beetje zomer in de herfst? Dan zit je bij Snow Coats goed!

Novko
Toen de wereld op slot zat als gevolg van de coronapandemie, openden Taska Smit, Eljosha Boll en Bas Kuus een schatkist aan nieuwe creatieve ideeën, en met succes! De drie speelden voorheen al samen in andere formaties, maar vonden in 2021 hun definitieve vorm in het indierock trio Novko.


Aanvangstijden

Vrijdag 7 oktober 2022: 21.00 uur

VRIJDAG 7 OKTOBER
DEUR 19:00 - AANVANG 21:00.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

€ 5,-
Voorverkoop.
 

Bezoekersinformatie

Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden (Friesland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda