Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Finale Kleine Prijs van Fryslân

Vrijdag 21 oktober 2022 | Neushoorn | Leeuwarden
Al ruim 30 jaar organiseert Friesland Pop de Kleine Prijs van Fryslân met als doel het creëren van zichtbaarheid, opbouw van een groter netwerk en optreedmogelijkheden voor beginnende Friese popartiesten.

Na twee aangepaste edities kon er dit jaar eindelijk weer een Kleine Prijs van Fryslân georganiseerd worden mét publiek. Na vier voorrondes in de provincie (Joure, Donkerbroek, Franeker en Leeuwarden) en twee halve finales in Drachten en Sneek zijn er nog vijf artiesten over: Given SKI, SSTO, SELMA, Momsname en Ukelise. Als zesde en laatste artiest zal de winnaar van de Friese hiphop contest Bring it On (27 augustus a.s.) zich bij het eerder genoemde vijftal voegen en met hen strijden om de felbegeerde Kleine Prijs van Fryslân.

Voor de winnaar van de Kleine Prijs van Fryslân ligt er een werkbudget t.w.v. € 1000,- klaar, dat door het samenwerkingsverband Hit the North wordt verdubbeld voor deelname aan het Hit The North traject, waarbij één optreden op Eurosonic Noorderslag is gegarandeerd. Naast de winnaar wordt de runner-up gestimuleerd met € 500,- werkbudget, voor bijvoorbeeld een videoclip of studiotijd en worden de beste 5 muzikanten van de avond beloond met € 100,-. Daarnaast kunnen de best beoordeelde acts rekenen op boekingen voor o.a. De Friese Popawards en de Friese Lente. Moge de beste winnen!

Zaal: Grote Zaal | Type: Staconcert | Garderobe gratis.


Aanvangstijden

Vrijdag 21 oktober 2022: 19.30 uur

VRIJDAG 21 OKTOBER
DEUR 19:30 - AANVANG 20:00.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Bezoekersinformatie

Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden (Friesland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda