Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Hardcore Vrijdag

Vrijdag 25 november 2022 | Neushoorn | Leeuwarden
Brace yourself! Een splinternieuwe editie van Hardcore Vrijdag met niemand minder dan Lies!, Checkmate en No Heroes Left op de planken. En natuurlijk het vaste HV recept: te gekke bands, veel bier en snoeiharde gitaren en vocalen.

Lies!
Lies! combineert elementen van hardcore, death en thrash metal. De extreme zang, beukende riffs en keiharde drums zorgen voor een angstaanjagend agressieve hardcore sound. Fan van bands als All Out War, God's Hate, Kickband en Terror? Dan ben je bij Lies! zeker aan het juiste adres.

Verwacht een energieke brute liveshow waarbij van alles gebeurt. Dit kan ook niet anders met een twee meter lange frontman, actieve (bas)gitaristen en een beest op drums. De teksten van de band staan bol van woede, ongeloof en frustratie over wat er gaande is in de wereld. Combineer dit met teksten over persoonlijke gebeurtenissen en het resultaat is pure therapie.

Checkmate
Vier gasten die vinden dat metallic gitaarriffs goed passen bij drums die juist grooven. Die vinden dat je heavy muziek kan maken, maar daar ook gewoon bij kan lachen.

Vind je bands als Sworn Enemy en Madball gaaf? Dan past Checkmate prima in je straatje. De shows van Checkmate zitten vol energie. En die energie mag positief zijn, ook al is de lading en de muziek zwaar.

No Heroes Left
Bloed kruipt waar het niet gaan kan. Deze 5-mans formatie uit Hattem heeft een voorliefde voor harde muziek en brengt straight-up-hardcore met een eigen twist.

No Heroes Left begon in 2022 als.


Aanvangstijden

Vrijdag 25 november 2022: 20.00 uur

VRIJDAG 25 NOVEMBER
DEUR 20:00 - AANVANG 20:30.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

€ 5,-
Regulier.
 

Bezoekersinformatie

Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden (Friesland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda