Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Pink Floyd Project

Zaterdag 17 december 2022 | Neushoorn | Leeuwarden
Hello? Is there anybody in there? Een week vooraf aan de Top 2000 neemt Pink Floyd Project je mee terug naar alle krakers van hits met ‘Pink Floyd in de Top 2000’. Alle nummers genoteerd in de lijst der lijsten worden deze avond van begintoon tot slotakkoord gespeeld.

De 12-koppige band speelt alle nummers van Pink Floyd uit de lijst in chronologische volgorde live. Wouter Bessels, journalist en schrijver van de Nederlandse Pink Floyd biografie, fungeert daarbij als 'popprofessor' en geeft voorafgaand aan de show een interactieve lezing over Pink Floyd in de Top 2000.

Pink Floyd staat welgeteld dertien keer genoteerd in de Top 2000 en heeft maar liefst drie nummers in de top 20. Dit resulteert in een fantastische setlist. Naast de spectaculaire opener 'One Of These Days' en het hoogst scorende 'Wish You Were Here', is 'Echoes' een van de hoogtepunten van de show. Met 23 minuten op de teller is 'Echoes' het langste lied in de Top 2000. De band brengt uiteraard ook dit nummer van begin tot einde live ten gehore.

Pink Floyd Project, is een befaamd project en bestaat al meer dan 15 jaar. Hun indrukwekkende show en hoogtepunt van hun bestaan; The Wall 40 Years kreeg vele goede recensies en is nog in theaters te zien.

Zaal: Grote Zaal | Type: Staconcert | Garderobe.


Aanvangstijden

Zaterdag 17 december 2022: 19.30 uur

ZATERDAG 17 DECEMBER
DEUR 19:30 - AANVANG 20:45.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Bezoekersinformatie

Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden (Friesland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Rock

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda