Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

NH Café Drunktank x Florida Men

Vrijdag 13 januari 2023 | Neushoorn | Leeuwarden
Verfrissend talentvolle acts uit Friesland en de rest van Nederland, dat is de vrijdagavond in het Neushoorn Café. Voor vijf euro ben jij erbij!

Drunktank
Drunktank brengt je snelle, melodieuze, meezingbare jaren 90 skatepunk in de traditie van Epitaph, Fat Wreck Chords en Burning Heart bands, gecombineerd met riffs en gitaarharmonics uit de jaren 80 metal. De Nederlandse skatepunkers begonnen in 2003 en brachten vier EP's en twee volledige albums "The Infamous Four" en "Return of The Infamous Four" uit.

Drunktank toerde door heel Europa, speelde festivals als Brakrock, Punkrock Holiday, Groezrock, Jera On Air, Manchester Punk Fest en Parkpop en openden voor bands als Lagwagon, No Fun At All, Satanic Surfers, Strung Out, Voodoo Glow Skulls, A Wilhelm Scream en vele anderen.

Florida Men
Florida Men is een gloednieuwe driekoppige punk rock band uit Leeuwarden die eind 2021 is opgericht. Het doel van de heren is sinds dag één om catchy, recht-voor-zijn-raap, kort-maar-krachtige punk rock te maken. In de praktijk klinkt dat met name als de formule waar Ramones, Screeching Weasel, Descendents en Teenage Bottlerocket ons al jaren in hebben voorzien.

Bestaande uit leden van de Leeuwarder bands Sun-0-Bathers, 10 To Go en Age & Mistakes is er binnen Florida Men genoeg ervaring in huis om een strakke, energieke show neer te zetten!

Zaal: NH Café.


Aanvangstijden

Vrijdag 13 januari 2023: 19:00 uur

VRIJDAG 13 JANUARI
DEUR 19:00 - AANVANG 21:00.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

€ 5,-
Regulie.
 

Bezoekersinformatie

Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden (Friesland)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Rock

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda