Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

The Dirty Daddies

Vrijdag 27 januari 2023 | Neushoorn | Leeuwarden
The Dirty Daddies komt in vol ornaat naar Neushoorn en presenteert hun nieuwe show tijdens: ‘The best tour Ever tour’. Een avondvullend muzikaal spektakel waar alle grenzen worden opgezocht en hier en daar worden overschreden. Alles wat je wil horen als je dronken op een festival staat, maar dan heerlijk indoor in het prachtige Leeuwarden.

Ze zijn de eerste en enige coverband ooit, die op eigen kracht twee keer Afas Live uitverkocht. Hiernaast zijn ze niet meer weg te denken bij festivals zoals de Zwarte Cross, Paaspop en Concert at Sea. Ook in de televisiewereld bleven ze niet onopgemerkt, tijdens bezoekjes aan Rtl Late Night, Bnn en Nos op 3 wisten ze indruk te maken.

Om te ontdekken wat de ultieme 7-koppige hitmachine zo uniek maakt, zul je toch echt zelf een show moeten bijwonen. Klim bij elkaar op de nek, zing je schor en dompel je onder in zo’n nacht die je normaal alleen in films ziet. Meer dan ooit wordt alles uit de kast gehaald en wordt er niks geschuwd om het land te doen schudden op haar grondvesten. Dus trek je dansschoenen en drank tenue aan en Let’s Get DIRTY!

Zaal: Grote Zaal | Type: Staconcert | Garderobe gratis.


Aanvangstijden

Vrijdag 27 januari 2023: 19.30 uur

VRIJDAG 27 JANUARI
DEUR 19:30 - AANVANG 20:45.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Bezoekersinformatie

Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden (Friesland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Populair

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda