Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Violiste Tosca Opdam in Bloemendaal

Zondag 25 september 2022 | Gemeentehuis Bloemendaal | Overveen (Bloemendaal)
Op zondag 25 september start het nieuwe concertseizoen van Muzenforum in het gemeentehuis van Bloemendaal. Dan spelen Tosca Opdam (viool), Pamela Smits (cello) en Daniël Kramer (piano) werken van Camille Saint-Saëns, Claude Debussy en Maurice Ravel.

Sinds Tosca Opdam in 2011 het Oskar Back Concours won geldt ze als een van de meest opvallende jonge Nederlandse violisten. De Volkskrant sprak over een ‘overrompelende muzikale persoonlijkheid’. Hoewel ze nog steeds tot de jonge nieuwe generatie behoort is haar spel en repertoirekeuze volwassen. Als soliste heeft ze met diverse bekende orkesten opgetreden in binnen- en buitenland. In 2018 gaf ze haar debuutrecital in Carnegie Hall in New York. Ook in de kamermuziek is ze actief en heeft ze met vele verschillende bezettingen gespeeld.
De in Canada geboren Nederlandse celliste Pamela Smits staat bekend om haar fenomenale techniek, haar bevlogen natuurlijke manier van spelen en haar muzikale veelzijdigheid. Zij heeft een uitgebreid repertoire dat composities uit alle stijlperiodes omvat.
Daniël Kramer won de eerste prijs in het Prinses Christina Concours 1994. Hij geniet inmiddels bekendheid als veelzijdig en bevlogen pianist.
Voor hun optreden in Bloemendaal hebben de drie een speciaal programma samengesteld getiteld "De Franse Revolutie" waarin ze in verschillende bezettingen te horen zijn.


Aanvangstijden

Zondag 25 september 2022: 11:00 uur

Het concert start om 11.00 uur (zaal open 10.30 uur).
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

Het concert start om 11.00 uur (zaal open 10.30 uur). Een kaart kost € 24,-. Jongeren tot 26 jaar betalen €12,-. Parkeren is gratis.
 

Bezoekersinformatie

Gemeentehuis Bloemendaal
Bloemendaalseweg 158
Overveen (Noord-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Klassiek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda