Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Jubileumconcert Joy for People Gospel Choir

Zaterdag 8 oktober 2022 | Sporthal De Doelstien | Dokkum (Noardeast-Fryslân)
bewaar
50 jaar Joy for People Gospel Choir

Dokkum – Joy for People Gospel Choir uit Dokkum bestaat 50 jaar en dat is heel veel reden voor een muzikaal feest! Een gouden jubileum. Dat moet natuurlijk gevierd worden. Overdag zal er een reünie plaats vinden voor oud-leden waar ontmoeting en goede herinneringen ophalen centraal zullen staan. ’s Avonds zullen alle registers opengetrokken worden voor een spetterend jubileumconcert! Tijdens dit concert zal er aandacht zijn voor gospelmuziek door de jaren heen, brengt het reüniekoor enkele gospelsongs ten gehore onder leiding van een oud-dirigent en luidt het koor muzikaal de toekomst in.

Vijftig jaar na de oprichting, is deze groep nog altijd ontzettend enthousiast. Joy for People wil met dit enthousiasme het geloof in Jezus Christus op muzikale wijze delen met anderen. In al die jaren is Joy for People Gospel Choir uitgegroeid tot een hecht en ambitieus koor, dat zich weet te onderscheiden door te streven naar muziek van hoge kwaliteit.

Met een koor van ongeveer twintig zangers, begeleid door een eigen band, kan Joy for People Gospel Choir grote diversiteit in het repertoire brengen: van ingetogen ballads tot uitbundige gospelrock, van a capella tot stevig begeleide gospel met groovy ritmes. Deskundige licht- en geluidstechnici zorgen voor de 'finishing touch'. Dit alles onder leiding van interim-dirigent Joeke Hoekstra.


Aanvangstijden

Zaterdag 8 oktober 2022: 20.00 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Bezoekersinformatie

Sporthal De Doelstien
Woudweg 142
9101 VP Dokkum (Friesland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda