Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Under the Surface met oa Joost Lijbaart

Vrijdag 14 oktober 2022 | De Kerk van Beets | Beets (Edam-Volendam)
Under the Surface is een Nederlandse band gevormd door drummer Joost Lijbaart, gitarist Bram Stadhouders en de jonge vocaliste Sanne Rambags.
Sinds de oprichting van Under the Surface in 2016 heeft de band internationaal veel succes beleefd van Afrika tot Zuid-Amerika, Azië, het Midden Oosten en Europa. Geïnspireerd door de vele reizen en culturen waarmee de groep in aanraking kwam, ontwikkelden zij een unieke improvisatietaal, een combinatie tussen jazz, etnische en elektronische muziek.
De groep bracht twee albums uit. Het debuutalbum –Under the Surface – (2017) en het live album –Trinity- (2019) werden beiden genomineerd voor een Edison. Tijdens de volledig geïmproviseerde concerten waarbij sfeer, poëzie en samenspel een grote rol spelen wordt de luisteraar meegenomen naar een soms haast droomachtige nieuwe werkelijkheid.
Drummer Joost Lijbaart (1967) behoort tot de top van de Nederlandse jazzscène. Bram Stadhouders (1987) is een van de meest veelbelovende nieuwe jonge muzikanten in het Europese improvisatie circuit en Sanne Rambags (1994) is een van de weinige zangeressen van haar generatie die op een zeer open manier kan improviseren door zichzelf volledig te positioneren tussen de muzikanten. Dit geeft haar stem een instrumentale functie die prachtig aansluit bij het open groepsgeluid.

Op dit moment werkt Under the Surface aan haar derde album – Mine Triuwe –

Joost Lijbaart – drums / percussie
Sanne Rambags – zang / teksten
Bram Stadhouders – gitaar / electro.


Aanvangstijden

Vrijdag 14 oktober 2022: 20.30 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

€ 17,50.
 

Bezoekersinformatie

De Kerk van Beets
Beets 51
1475 JD Beets (Noord-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Jazz

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *






Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda