Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Lo & Royal Dutch Scam - Lo Sings Sting

Zaterdag 28 januari 2023 | Cultuurkoepel Heiloo | Heiloo
bewaar
De ruim dertigjarige muzikale carrière van Sting omvat zeventien Grammy-awards, meer dan honderd miljoen verkochte platen en enkele monumentale wereldhits, zoals: Roxanne, Message in a Bottle, Englishman in New York en Fields of Gold. De muzikale theatershow “Things about Sting” is geformeerd rond leadzanger en saxofonist Lo van Gorp, één van de allerbeste Nederlandse sessiemuzikanten.

Na eerder zeer succesvol het repertoire van Steely Dan naar de theaters te hebben gebracht, brengen Lo van Gorp en zijn maar liefst 10 man sterke band The Royal Dutch Scam het repertoire van Sting en The Police. De liedjes worden met heel veel respect gespeeld, al wordt er ook regelmatig een eigen draai aan gegeven.

Je hoort een mooie combinatie van de eigenwijze punk- / reggae- / rocknummers van The Police en de indrukwekkende sferische liedjes van Sting. De bandleden zijn de crème de la crème van de Nederlandse muzikanten-scene. U herkent ze wellicht van de samenwerking met het Metropole Orkest, Marco Borsato, Trijntje Oosterhuis, Michiel Borstlap, Alain Clark, Frank Boeijen, Ilse DeLange, Gino Vanelli en vele anderen. Ga terug in de tijd en geniet van deze muzikale avond.


Aanvangstijden

Zaterdag 28 januari 2023: 20.15 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

Entree € 25,-
Gratis parkeren.
 

Bezoekersinformatie

Cultuurkoepel Heiloo
Kennemerstraatweg 464
1851 NG Heiloo (Noord-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Populair

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda