Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Oratoriumkoor - Koepelscratch

Zaterdag 17 december 2022 | Cultuurkoepel Heiloo | Heiloo
bewaar
Met plezier presenteert Oratoriumkoor Heiloo de vijfde editie van de Koepelscratch en de uitvoering van Händels Messiah. Liefhebbers van koorzang kunnen ‘live’ meezingen in de Cultuurkoepel van Heiloo, genieten van een gezellige repetitie en tenslotte deelnemen aan een feestelijk concert.

‘Zingen en ontmoeten’ is de essentie van de Koepelscratch.

From scratch deelnemen aan het Oratorium Messiah van G.F. Handel houdt in dat dit werk op één dag wordt ingestudeerd, met vervolgens een feestelijke uitvoering in de avond. Samen met een keur aan solisten en een groot professioneel orkest maken de koorzangers dit evenement tot een ware happening. De Koepelscratch is kenmerkend gericht op artistieke kwaliteit, leren en gezelligheid.

We musiceren met z’n allen onder leiding van dirigent Paul Waerts. Overdag worden door hem de punten op de i gezet in voorbereiding van het avondconcert met publiek. Paul Waerts weet als geen ander in een ongedwongen sfeer een uitvoering van hoge kwaliteit te bewerkstelligen met een scratch-koor van zo’n 200 meer of minder ervaren zangers. De dag begint met stemvorming en het doornemen van delen uit de partituur. Barokorkest Cappella Maria Barbara onder leiding van organist Henk van Zonneveld voegt zich na de lunch bij het koor en samen met de solisten repeteren we het volledige werk.


Aanvangstijden

Zaterdag 17 december 2022: 19.00 uur

Zaterdag 17 december - aanvang 19:00 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

Scratch deelname repetitie en avond uitvoering: € 47,50
Scratch publiekskaart € 25,-
Parkeren gratis.
 

Bezoekersinformatie

Cultuurkoepel Heiloo
Kennemerstraatweg, 464
1851 NG Heiloo (Noord-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Klassiek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda