Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Winterconcert We all stand Together

Zaterdag 17 december 2022 | Witte Kerk | Heiloo
bewaar
Op zaterdagavond 17 december geeft Muziekvereniging Eensgezindheid een sfeervol Winterconcert in de Witte Kerk van Heiloo met thema “We All Stand Together”. Het concert wordt samen met Recreation uit Heemskerk verzorgd, een interkerkelijk koor met 17 enthousiaste zangers en zangeressen.

Recreation
Recreation staat onder leiding van Eibert de Vries en zal worden begeleid door een swingend eigen combo bestaande uit piano en drums. Het repertoire bevat onder andere swingende gospels, popsongs, medleys uit musicals, en ook religieus werk, in het Engels en Nederlands. Het plezier in zingen en de gezelligheid staan tijdens de repetities van dit koor voorop, terwijl de muzikale kwaliteit niet uit het oog verloren wordt.

Eensgezindheid
Het orkest van Eensgezindheid staat onder leiding van Marcel Mooibroek en heeft voor dit concert diverse interessante muziekstukken ingestudeerd die passend zijn bij de tijd van het jaar, maar het programma zal niet alleen maar uit kerstmuziek bestaan. Uiteraard zal ook het publiek worden uitgedaagd om enkele bekende kerstliederen mee te zingen, maar als het om de zangkunst gaat dan zal Recreation deze avond uiteraard de boventoon voeren.
Naast de geestelijke en traditionele kerstsongs zullen er deze avond ook swingende en populaire Christmas Songs als "Sleigh Ride", "It's beginning to look like Christmas", "It's gonna be a cold, cold Christmas without you" gespeeld en gezongen worden.


Aanvangstijden

Zaterdag 17 december 2022: 20.00 uur

De Witte Kerk gaat op 17 december open om 19.00 uur. Het concert start om 20.00 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

Voor dit concert kunnen kaarten gereserveerd worden via de website van de vereniging. Toegangskaarten reserveren is niet verplicht maar wel verstandig in verband met het beschikbare aantal stoelen dat beperkt is. Kaarten zijn verkrijgbaar voor slechts € 10,- p.p. tegen contante betaling vanaf 19.00 uur aan kassa bij de ingang van de Witte Kerk.
 

Bezoekersinformatie

Witte Kerk
Heerenweg 32
1851 KS Heiloo (Noord-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Wereldmuziek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda