Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

For I Am King

Vrijdag 27 januari 2023 | Poppodium Volt | Sittard (Sittard-Geleen)
bewaar
For I Am King is terug met een gloednieuw album! En speelt op vrijdag 27 januari in Poppodium Volt met special guest Another Now.
Op 19 januari 2023 zal het nieuwe album “Crown” het levenslicht zien. Het is de derde plaat van de Nederlandse metal act en is de opvolger van het al om geprezen “i” uit 2018.
De release van het album wordt gevierd met een uitgebreide Nederlandse tournee in januari en februari die start in ons eigen Sittard-Geleen. Je krijgt dus de kans om de nieuwe tracks als eerste te horen.

Alma Alizadeh zegt dat het album een “logische” opvolger is van de voorganger “i” die ging over de krachten die werken aan de macht. Met de opvolger “Crown” gaat de band dieper in op de heersers en hun volgers die ervoor zorgden dat zij aan de macht bleven. In afwachting van het nieuwe werk bracht de band een kneiter harde cover uit van Kate Bush. “Running up that Hill” werd een duet met niemand minder dan Daniël de Jongh (ex-Textures). Een lekkere zoethouder, maar in januari is het tijd voor het “echte” (nieuwe) werk!

Helaas ging de tour van Another Now eerder dit jaar niet doen en kregen we in het zuiden geen kans om de band aan het werk te zien. Een fijn toeval dus dat ze nu terugkeren als support van For I Am King, een mooie kans om ze alsnog aan het werk te zien.


Aanvangstijden

Vrijdag 27 januari 2023: 20.00 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

14euro.
 

Bezoekersinformatie

Poppodium Volt
Odasingel 88
6131 GZ Sittard (Limburg)
Meer informatie »


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Rock

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda