Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Retteketet Kerstspektakel

Meerdere data, vanaf 17 dec | Schuttersgebouw | Zevenaar
bewaar
Op zaterdagavond 17 en zondagmiddag 18 december organiseert de Retteketet Showband haar inmiddels befaamde kerstspektakel. Na twee jaar corona pakt de band eindelijk weer uit met een grote spektakelshow in de schutterstent in Ooy (bij Zevenaar). Zowel op zaterdagavond als zondagmiddag speelt de band gezellige covers. Deze worden afgewisseld met kerst-evergreens. Vanaf 19 november start de voorverkoop van dit bonte kerstfeest.

Het is inmiddels een goede traditie. Voor veel mensen is de Retteketet Kerstshow een goede manier om in de kerststemming te komen. Hierdoor is het festijn inmiddels onlosmakelijk verbonden met de feestdagen.

'Wie voor een avondje Retteketet kiest wordt van het begin tot het eind in de watten gelegd’ vertelt Gijs Weenink, gitarist van de band. “Het begint al met de entreekaart. Die is dit jaar ontworpen in de vorm van een adventkalender. Vanaf 1 december kun je elke dag genieten van de voorpret”.

Mocht het Nederlands elftal in de WK finale spelen, dan zal de aanvangstijd worden vervroegd. Er wordt dan op zondagmiddag 18 december op groot scherm naar de wedstrijd gekeken en de band zal voor en na de wedstrijd een feestje bouwen.

De voorverkoop van de kaarten is gestart. Kaarten zijn te koop bij Gemakshop Leuven aan de Arnhemseweg in Zevenaar en bij Restaurant Eet-Lokaal aan de Wittenburgstraat. Beiden in Zevenaar.
“Voorgaande edities waren vrij snel uitverkocht, dus wees er snel bij” waarschuwt Weenink.


Aanvangstijden

Zaterdag 17 december 2022: 20.00 uur
Zondag 18 december 2022: 14.00 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

Parkeren is GRATIS
Entree zaterdagavond 17,50 euro en zondagmiddag 5,00 euro.
 

Bezoekersinformatie

Schuttersgebouw
Slenterweg 2
6905 DM Zevenaar (Gelderland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Populair

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda