Activiteiten, evenementen of een dagje uit in Zevenaar

Kies de gewenste categorie   
Er op uit in Zevenaar
Kerstmarkten in Nederland
Gesponsord
Ontdek nu de echte kerstsfeer bij jou in de buurt.
Uittips van bezoekers over Zevenaar:
50 plus beurs 'De Liemers helemaal goed'!
Zaterdag 6 april wordt in Sporthal Lentemorgen de 2e 50+beurs De Liemers helemaal goed gehouden. Exposanten komen uit de regio de Liemers .. verder »
3 personen vinden dit leuk
Voor elk wat wils!
In Zevenaar is het goed toeven, er zijn leuke winkels, gezellige restaurants, en een leuk uitgaans leven, er wordt veel georganiseerd, .. verder »
3 personen vinden dit leuk
Landleven in streektaal.
Landleven is met beleven en proeven ook een feest om mensen te spreken in je eigen taal. Oude verhalen komen weer tot leven, een feest van .. verder »
2 personen vinden dit leuk
Wandelen en fietsen in de omgeving van Zevenaar:
Vaalwaard
Ga bij een hoge waterstand met een verrekijker op pad en misschien zie je wel hetzelfde als boswachter Tonnis Boersma. Die filmde vanuit zijn kayak een groep hazen die in de uiterwaarden samendromden in een poging de poten droog te houden.
Montferland
Maak een echte boswandeling afgewisseld met mooie uitzichten over glooiende akkers in het Bergherbos in Stokkum ten zuiden van Doetinchem. De wandelroute begint en eindigt bij het sprookjesachtig restaurant ’t Peeske aan de rand van het bos. De route van 7 km is in te korten tot 4 km.
Bevermeer
Bevermeer is een klein natuurgebied ten oosten van Angerlo, vlak bij de oude hanzestad Doesburg. Het is niet toegankelijk voor bezoekers.
 
Dichtstbijzijnde uitjes in de omgeving van Zevenaar
 
Meer dagje uit tips in Zevenaar

Copyright 2018 Uitzinnig.nl/intris - Alle rechten voorbehouden
Bekijk ook de UITagenda van de regio Zevenaar »