Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Ligconcert® Valentijn Best of Einaudi Una Mattina

Zaterdag 11 februari 2023 | Het Scheepvaartmuseum | Amsterdam
Geniet van een super-romantische Valentijnseditie van de ligconcerten® Best of Einaudi met vooral muziek uit zijn inmiddels klassieke album Una Mattina. Dit allemaal onder een sterrenhemel die altijd straalt. Een unieke sprookjesachtige ervaring in ’s Lands Zeemagazijn, een monumentaal gebouw uit 1656, ontworpen door Daniel Stalpaert als pakhuis van de Admiraliteit van Amsterdam.

Het letterlijke hoogtepunt is de overkapping van de binnenplaats. De zelfdragende constructie, ontworpen door architect Laurent Ney, bestaat uit duizenden stukken glas in een metalen frame. Het ontwerp is geïnspireerd op de kompaslijnen van oude zeekaarten, zoals de wereldkaart van Joan Blaeu uit 1648, één van de topstukken van het museum.

Dankzij dit indrukwekkende glazen dak heeft de binnenplaats een heel mooie functie als centraal plein en is het dé plek voor de inmiddels beroemde en populaire ligconcerten®.

De speciale aansturing van de honderden ledlampjes in het glazen dak i.c.m. Met de rustgevende muziek krijgt het concert een onvoorstelbare sfeer die werkelijk uniek is in de wereld.

Maak je avond compleet met een speciaal samengesteld driegangen-diner inclusief drankjes met uitzicht op het VOC-schip en geniet daardoor nóg langer van deze avond. Zo heb je nog niet eerder een ligconcert® beleefd!
Ben jij er ook bij?.


Aanvangstijden

Zaterdag 11 februari 2023: 22.00 uur

Duur concert; +/- 90 min.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

€ 42,00 - los ticket
€ 102,50 - los ticket met diner
€ 82,00 - duo ticket
€ 203,00 - duo ticket met diner.
 

Bezoekersinformatie

Het Scheepvaartmuseum
Kattenburgerplein 1
1018 KK Amsterdam (Noord-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Klassiek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda