Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Lunchconcert Victor Baena en Lisette Carlebur

Woensdag 8 februari 2023 | Buiksloterkerk | Amsterdam
bewaar
Violiste Lisette Carlebur en de Spaanse organist Victor Manuel Baena de la Torre spelen sinds 2015 met veel succes als Duo Sonorous op tal van locaties in Nederland, Spanje en (inter)nationale festivals. ‘Sonorous’ (indrukwekkende diepe en volle klank) is een goede omschrijving van de bijzondere combinatie van kerkorgel en viool. Het duo speelt bestaande stukken van barok tot modern en eigen arrangementen.
Victor Baena begon zijn studie in Spanje, vervolgde die in in Amsterdam en Hamburg en behaalde belangrijke prijzen. Hij speelde op beroemde orgels in binnen- en buitenland, maar heeft een stevige basis in Amsterdam als organist van de Nieuwe Augustinuskerk in Amsterdam-Noord, de Mozes en Aäronkerk in het centrum en als orgelleraar op het orgel van de Buiksloterkerk.
Lisette Carlebur begon met vioolles op haar vijfde, werd al vroeg herkend als groot talent en kreeg vanaf haar dertiende talrijke prijzen. Zij speelde met vermaarde orkesten in binnen- en buitenland en vormt sinds januari 2021 ook een succesvol duo met de pianist Carlos Marín Rayo. Ze geeft onder andere les aan de Muziekschool van Amsterdam-Noord.


Aanvangstijden

Woensdag 8 februari 2023: 13.00 uur

Aanvang 13.00 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

Entree: gratis of zoveel als u zelf wilt betalen.

Na afloop is er gelegenheid om achter de coulissen van het orgel te kijken en - wie weet – zelf even de toetsen aan te raken!.
 

Bezoekersinformatie

Buiksloterkerk
Buiksloterkerkpad 10
1034 VZ Amsterdam (Noord-Holland)
Meer informatie »


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Klassiek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda