Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Valentijnsconcert van 'Regina Forte'

Zondag 12 februari 2023 | Cultuurpodium Dorpskerk Huizum | Leeuwarden
bewaar
Het Valentijnsconcert ‘Ode aan de liefde’ van het strijkkwartet 'Regina Forte' en zanger Kees van der Berg is een intiem concert met (licht) klassieke en populaire muziek, van barok tot rock, met medewerking van zanger Kees van der Berg.

Strijkkwartet Regina Forte is ontstaan in Friesland in 2014 vanuit een gezamenlijke wens om strijkkwartetten te spelen. Ina, Anna, Inge en Andrea kennen elkaar uit allerlei Friese ad hoc orkesten en via hun banen in het onderwijs. Zij koesterden alle vier de wens om een mooi strijkkwartet op te richten.

Inmiddels hebben ze meer dan 100 concerten verzorgd in Friesland, Groningen en Drenthe en daarbuiten, soms in samenwerking met Gerrit Breteler, Peter van der Zwaag, Wiebe Kaspers en Douw Fonda. Ze waren op radio en televisie te beluisteren in Noardewyn en Podium on Tour en in oktober 2019 begeleidden ze Willeke Alberti in Afas Live in Amsterdam. Het strijkkwartet volgde masterclasses bij onder meer Johannes Leertouwer, Kees Dekkers, Douw Fonda van het Vespucci Quartet, het Ruysdael Kwartet, het Dudok Quartet en het Bennewitz Quartet.

Voor het Valentijnsconcert heeft het kwartet Kees van der Berg uitgenodigd. Deze zanger en gitarist speelt graag verfijnde, akoestische liedjes met aandacht voor tekst en melodie. Zijn stem met groot bereik zou je een mix kunnen noemen tussen Sting en Damien Rice en kleurt prachtig bij het warme geluid van de strijkers.


Aanvangstijden

Zondag 12 februari 2023: 15.30 uur

15:30 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

De toegangsprijs is € 12,50; voor kinderen t/m 12 jaar € 2,50.
Toegangskaarten kunnen van tevoren digitaal worden aangeschaft via het Ticketkantoor. Zie hiervoor op de landingspagina.
Bij de kerk is weinig parkeerruimte. Bezoekers kunnen - op loopafstand en gratis - parkeren op het ruime parkeerterrein tegenover Intratuin (zuidzijde Tijnjedijk).
 

Bezoekersinformatie

Cultuurpodium Dorpskerk Huizum
Huizum Dorp 67
8934 BS Leeuwarden (Friesland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Populair

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda