Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

The Records Ambergris Nefertiti & Önder

Donderdag 26 januari 2023 | Bimhuis | Amsterdam
bewaar
Ambergris, Nefertiti en Önder wonnen in 2022 jazzconcours Keep an Eye The Records. Deze avond presenteren ze alle drie hun nieuwe album dat ze met hun prijs hebben kunnen maken. Ook worden de drie winnaars van 2023 bekendgemaakt. De avond wordt feestelijk gepresenteerd door Andrew Makkinga.

Ambergris – Bellissimǝ (Zennez Records)
Deze jonge, toonaangevende musici zetten met hun tomeloze vernieuwingsdrang een heel eigen koers uit. Dit is jazz op het scherpst van de snede, vol durf, avontuur én drama. Tenorsaxofonist en aanvoerder Nicolò Ricci heeft hoorbaar zijn hele ziel en zaligheid in het album gestopt. Na het luisteren van Bellissimǝ weet je zeker: geen jazzliefhebber kan nog om Ambergris heen!

Nefertiti - Live in Paris (Zennez / Berthold Records
Let’s celebrate! Nefertiti bestaat dit jaar tien jaar. Met hun vierde(!) album Live in Paris (de stad waar de bandleden elkaar ontmoetten) vieren ze de hoogtepunten van het afgelopen decennium. Van zingbare melodieën naar energieke freejazz; hier hoor je een hechte groep musici én vrienden die je helemaal meenemen in de energie van van het moment.

Önder - Vol. 2 (Zennez Records)
Önder bestaat uit maar liefst vier basinstrumenten: een contrabas, twee basklarinetten, basgitaar én drums. Alleen dat al maakt deze band uniek. De composities - zowel akoestisch als elektronisch - zijn filmisch en gaan van chopped-up beats naar stevige avant-garde jazz. Dit ijzersterke ensemble is oorspronkelijk, boeit, en is volop in ontwikk.


Aanvangstijden

Donderdag 26 januari 2023: 20:00 uur
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Bezoekersinformatie

Bimhuis
Piet Heinkade 3
Amsterdam (Noord-Holland)
Meer informatie »


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Jazz

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda