Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Barokmuziek door Matthijs Koene & Les Pastourelles

Zondag 26 februari 2023 | Gemeentehuis Bloemendaal | Overveen (Bloemendaal)
bewaar
Op zondag 26 februari om 11.00 uur treden Matthijs Koene en Les Pastourelles op in het Gemeentehuis van Bloemendaal. Op het programma staan werken van o.a. Scarlatti, Leclair en Telemann.

Matthijs Koene wordt internationaal gezien als een van de meest vooraanstaande panfluitisten. Matthijs studeerde cum laude af aan het Conservatorium van Amsterdam en werd kort daarna benoemd tot hoofdvakdocent panfluit aan hetzelfde instituut. Met zijn grensverleggende aanpak is hij er in geslaagd om de panfluit te introduceren in de klassieke muziekwereld. De eigentijdse metalen panfluit die hij ontwikkelde in samenwerking met Fentrop Orgelbouwers heeft daar zeker aan bijgedragen. Met het ensemble Les Pastourelles bewijst hij dat barokmuziek het uitgelezen repertoire is om te bewerken voor de panfluit. Het ensemble bestaat uit Matthijs Koene, panfluit, Elise Dupont, barokviool, Franc Polman, barokviool, Octavie Dostaler-Lalonde, barokcello en Siebe Henstra, klavecimbel. Op het programma staan werken van o.a. Alessandro Scarlatti, Jean-Marie Leclair en Georg Philipp Telemann.


Aanvangstijden

Zondag 26 februari 2023: 11.00 uur

Het concert begint om 11.00 uur (zaal open 10.30 uur).
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

Een kaart kost € 24,-. Jongeren tot 26 jaar betalen €12,-. Kaarten zijn online te koop en op de dag van het concert aan de zaal als het concert niet is uitverkocht (alleen pinbetaling), Bloemendaalseweg 158 in Overveen.
 

Bezoekersinformatie

Gemeentehuis Bloemendaal
Bloemendaalseweg 158
2051 GJ Overveen (Noord-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Klassiek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda