Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

The Lasses & Kathryn Claire in De Pianokamer

Zaterdag 8 april 2023 | De Pianokamer | Spierdijk (Koggenland)
bewaar
Liefhebbers van driestemmige folk a la Crosby, Stills & Nash opgelet! Op zaterdag 8 april luister je in De Pianokamer naar de internationale samenwerking tussen The Lasses en Amerikaanse violiste Kathryn Claire. In 2015 tourden ze voor het eerst samen langs de westkust van Amerika. Acht jaar en tien tours later is het tijd voor een reprise van hun geweldige repertoire van folkparels en eigen werk.

Geweldige samenzang, intieme liedjes en voelbaar speelplezier, dat kenmerkt een optreden van The Lasses & Kathryn Claire. De drie weten als geen ander de passie en het plezier van de folk voor het voetlicht te brengen. Maar ook de Ierse en Schotse roots van het trio zijn nog goed te horen. Met drie heel verschillende stemmen en de klanken van viool, bodhrán en akoestische gitaar is een concert van The Lasses en Kathryn Claire een feest voor het oor.

De unieke samenwerking tussen het Nederlandse folkduo The Lasses en de Amerikaanse Kathryn Claire heeft het trio veel gebracht. Toen ze elkaar in 2013 toevallig ontmoetten bij een Ierse sessie in het café Mulligans in Amsterdam, klikte het meteen. Inmiddels hebben ze tours gemaakt door Amerika, Nederland, Duitsland en Japan. Muziektijdschrift OOR noemt hun samenwerking 'een parel voor de folk'.


Aanvangstijden

Zaterdag 8 april 2023: 20.00 uur

Aanvang: 20.00
Deur open: 19.30.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

€15,79.
 

Bezoekersinformatie

De Pianokamer
Spierdijkerweg 110
1641 LW Spierdijk (Noord-Holland)
Meer informatie »


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Populair

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda