Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Kamerorkest En Suite

Zondag 18 juni 2023 | Buiksloterkerk | Amsterdam
bewaar
Kamerorkest En Suite is in 1997 voortgekomen uit het Groot Orkest van de Muziekschool Noord voor enthousiaste volwassenen van die school. Het orkest speelt sinds 2018 onder leiding van de jonge dirigent Mark Walter en voert met name werken uit van het vroeg-klassieke repertoire.
Mark voltooide zijn opleiding aan het Utrechts Conservatorium in 2016 en dirigeert sindsdien diverse koren en orkesten, waaronder het Domstad Jeugdorkest en het projectkoor Almere.
Op dit moment bestaat de vaste bezetting van En Suite uit ongeveer 25 musici. Het geeft in principe 2 concerten per jaar, bij voorkeur in Amsterdam Noord, de bakermat van het gezelschap, en het werkt graag samen met enthousiaste solisten. Vandaag is dat Brendan Conroy op cello.
De in Australië geboren cellist Brendan Conroy speelde jarenlang in het Sydney Symphony Orchestra, dat onder leiding van de Nederlandse dirigent Edo de Waart uitgroeide tot een toonaangevend internationaal orkest. Na zijn verhuizing naar Nederland geeft hij regelmatig concerten als solist of samen met andere musici, daarnaast is hij een bevlogen cellodocent in binnen- en buitenland.
Het belooft een mooi concert te worden met werken van P.I. Tschaikovski (Rococo Variaties voor cello en orkest), Charles Gounod (Symfonie nr. 1), F. Schubert (Ouverture in D dur im Italienischen Stile D.590) en L.Delibes (Airs de danse et chanson, composés pour Le Roi s'amuse).


Aanvangstijden

Zondag 18 juni 2023: 15.30 uur

Het concert begint om 15.30 uur en duurt tot ca. 17.15 uur (met een pauze). De kerk is open vanaf 15.00 uur. Het adres van de Buiksloterkerk is Buiksloterkerkpad 10, 1034 VZ Amsterdam.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

Entree (inclusief koffie, thee en limonade): € 15,00 (Volwassenen), € 12,50 (Vrienden Buiksloterkerk), € 7,50 (<18 jaar).
 

Bezoekersinformatie

Buiksloterkerk
Buiksloterkerkpad 10
1034 VZ Amsterdam (Noord-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Klassiek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda