Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Hawijch Elders violiste van de hoogste categorie

Zondag 26 maart 2023 | Gemeentehuis Bloemendaal | Bloemendaal
bewaar
Op zondag 26 maart treedt de jonge violiste Hawijch Elders op in het Gemeentehuis van Bloemendaal. Ze wordt begeleid door pianist Sander Sittigs. Op het programma staan iconische werken van Beethoven, Sibelius, Paganini, Regter en Brahms.

Hawijch Elders is een Nederlandse veelbelovende violiste. Ze studeerde bij Ilya Grubert aan het Conservatorium van Amsterdam, waar ze haar Bachelor en Master of Music afrondde met de hoogste lof. Hawijch heeft vele prijzen ontvangen tijdens nationale en internationale vioolconcoursen, waaronder het Nederlandse Nationale Vioolconcours ‘Oskar Back’ 2018. Eerder won zij prijzen bij het Prinses Christina Concours, het Nederlandse Vioolconcours-Iordens en de Classic Young Masters Award. "Haar soepele spel en intense muzikaliteit maken haar tot een jonge, veelbelovende violiste van de hoogste categorie", aldus het juryrapport van De Kersjes Vioolbeurs.
Sander Sittig is een veelzijdig pianist. Hij heeft solorecitals gegeven in het Concertgebouw Amsterdam, de Doelen in Rotterdam en op talrijke andere podia in binnen- en buitenland. Hij geniet een grote reputatie als kamermuziekspeler. Sander Sittig trad veelvuldig op voor radio en televisie.


Aanvangstijden

Zondag 26 maart 2023: 11.00 uur

Het concert begint om 11.00 uur (zaal open 10.30 uur).
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

Het concert begint om 11.00 uur (zaal open 10.30 uur). Een kaart kost € 24,-. Jongeren tot 26 jaar betalen €12,-. Kaarten zijn online te koop en op de dag van het concert aan de zaal (alleen pinbetaling), Bloemendaalseweg 158 in Overveen.
 

Bezoekersinformatie

Gemeentehuis Bloemendaal
Bloemendaalseweg
2051 GJ Bloemendaal (Noord-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Klassiek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda