Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Jillies Room Anook

Dinsdag 21 maart 2023 | Neushoorn | Leeuwarden
Zoals elk jaar presenteert D'Drive een nieuwe lichting afstudeerders die de opleiding Muzikant hebben voltooid. Dit jaar zijn de concerten weer heel uiteenlopend en zijn er diverse genres vertegenwoordigd. Kom je verbazen en jong talent supporten. Deze avond vallen de afstudeeropdrachten van Jildez den Hartogh (Jillies Room) en Anouk Minnema (Anook) te bewonderen.

Jillies Room
Een avond voor jong en oud met Jillies Room! Op 21 maart studeert Jildez den Hartogh af met een sfeerische, muzikale avond. Een concert waar het net lijkt alsof je je huis helemaal niet uit bent gegaan, alsof je gewoon in de woonkamer staat!

Anook
Met een zes koppige band speelt Anook voor het eerst eigen, intieme nummers met daarnaast een mix van KALEO en Mumford and Sons. In de muziek die zij gaan spelen staan de verhalen achter de nummers centraal. Deze worden vertaald in een warme sfeer vol dynamiek. Tijdens de afstudeershow van Anouk Minnema bouwen ze de intieme sfeer vol emoties op naar een eindpunt vol euforie en ontlading.


Aanvangstijden

Dinsdag 21 maart 2023: 20:30 uur
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

€ 7,50.
 

Bezoekersinformatie

Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden (Friesland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Populair

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda