Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Yung Erd Schlæpp

Dinsdag 4 april 2023 | Neushoorn | Leeuwarden
Zoals elk jaar presenteert D'Drive een nieuwe lichting afstudeerders die de opleiding Muzikant hebben voltooid. Dit jaar zijn de concerten weer heel uiteenlopend en zijn er diverse genres vertegenwoordigd. Kom je verbazen en jong talent supporten. Deze avond vallen de afstudeeropdrachten van Eddie Reijcheler (Yung Erd) en Senne van Zelm (Schlæpp) te bewonderen.

Yung Erd
Yung Erd is een band gevormd door gitarist Eddie Reijcheler. Met vele invloeden uit allerlei hoeken meanderen ze tussen soul, jazz, funk, en hiphop. Van D'Angelo tot Butcher Brown en van Anderson .Paak tot Erykah Badu. Yung Erd pakt je bij de hand, neemt je mee langs allerlei genres en schuift je dan zo de dansvloer op!

Schlæpp
Are you going to Schlæpp tonight? Schlæpp (Slapp) is dat zeker van plan. De band en het afstudeerconcert van Senne van Zelm, is geïnspireerd geraakt door Hiatus Kaiyote & Jamiroquai, dus we mogen eerst wel even rekken en strekken rond de heup en schouderzones. Jazzy, funky en Schlæppy. Zo beschrijft de band zichzelf. Met een zwoele bass, een slappende beat en een zangeres met een dromerige stem probeert Schlæpp je met hun eigen repertoire te overtuigen.


Aanvangstijden

Dinsdag 4 april 2023: 20.30 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

€ 7,50.
 

Bezoekersinformatie

Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden (Friesland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda