Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Hallo Venray

Zaterdag 8 april 2023 | Neushoorn | Leeuwarden
The word is out! Het Haagse alternatieve popfenomeen Hallo Venray komt ter ere van de release van het album ‘Coffee and Cake’ naar Neushoorn. En zoals je van deze Nederlandse legendes gewend bent, staat de nieuwe plaat wederom vol met instant Venray klassiekers.

Henk Koorn en zijn band Hallo Venray zijn eigenlijk de Benjamin Button van de Nederlandse indie. Waar normale mensen ouder worden, lijken Koorn en zijn band elk jaar wel jonger en vitaler te worden. Al meer dan 35 jaar maakt Koorn met basgitarist Peter Konings en drummer Henk Jonkers muziek die altijd urgent is. Ze kunnen niet anders. De innerlijke noodzaak spat ervan af. Het swingt, het schuurt, het is monter en melancholiek tegelijk.

Hallo Venray gaat voorlopig nergens heen. Met de plaat ‘Coffee and Cake’ die op 16 september uitkwam, laat de band zien dat ze nog springlevend zijn. Het alweer twaalfde studioalbum staat vol happy sad songs. Live staat de band garant voor een meeslepende show. Ook al zie je ze honderd keer live, je ziet honderd keer een ander optreden. En nooit ook maar een onsje minder.


Aanvangstijden

Zaterdag 8 april 2023: 20.45 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

€ 16,- regulier
€ 12,- CJP (alleen voor pashouders).
 

Bezoekersinformatie

Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden (Friesland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Populair

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda