Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Dennis van Aarssen

Zaterdag 15 april 2023 | Neushoorn | Leeuwarden
Na z’n succesvolle, eerste clubshow in TivoliVredenburg en 3 swingende theaterseizoenen, is Dennis van Aarssen nu te bewonderen in z’n eerste clubtour! In ‘Standing Room Only’ spelen de 28-jarige crooner en zijn eigen DvA Bigband de meest swingende songs van vroeger en zeker ook van nu! Dans en zing mee met de hits als ‘That’s Life’, ‘Don’t Stop The Music’ en ‘She Can Make The Rain Go’. Een onvergetelijke avond voor jong en oud!

Met een debuutalbum dat een gouden plaat en een Edison Award opleverde en een uitverkochte theatertournee had ‘crooner’ Dennis van Aarssen de spreekwoordelijke wind in de rug. De toekomst lachte hem toe. Totdat in maart 2020 als gevolg van de coronapandemie en daaropvolgende maatregelen de wereld er plots heel anders uitzag. Alle plannen moesten worden aangepast of gecancelled. April stond hij, na drie keer verplaatsen, met zijn clubshow in Utrecht. Dat smaakt naar meer, vandaar deze reeks met nieuwe shows waarin hij dus ook langs Leeuwarden komt!.


Aanvangstijden

Zaterdag 15 april 2023: 20.45 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

€ 23,50 regulier
€ 17,65 CJP (alleen voor pashouders).
 

Bezoekersinformatie

Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden (Friesland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Populair

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda