Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Controlled Chaos Diamonds--Honey

Dinsdag 9 mei 2023 | Neushoorn | Leeuwarden
Zoals elk jaar presenteert D'Drive een nieuwe lichting afstudeerders die de opleiding Muzikant hebben voltooid. Dit jaar zijn de concerten weer heel uiteenlopend en zijn er diverse genres vertegenwoordigd. Kom je verbazen en jong talent supporten. Deze avond vallen de afstudeeropdrachten van Werner Lenos (Controlled Chaos) en Ian Wijnma (Diamonds//Honey) te bewonderen.

Controlled Chaos
Met de Top 2000 als grootste inspiratiebron komt de band Controlled Chaos met een setlist die niet over één kam te scheren valt. Of het nu strakke instrumentale Cory Wong riffs zijn of een Marcus King blues song is, onder begeleiding van Hielke Vlieg (gitaar), Thijs Jonker (keys), Eddie Reijcheler (gitaar) en Senne van Zelm (drums) belooft bassist Werner Lenos dat er geen moment hetzelfde gaat zijn. Samen met de krachtige vocalen van Frederique Mol, Amber Izidogru, Muriel Moed en Irina Wolf zorgen zij voor een avond vol knallende solo’s, speelse samenzang en een bak energie.

Diamonds//Honey
Uitdagende poprock met een zoete punch waar je u tegen zegt; dat is Diamonds//Honey. De Noord-Nederlandse band is het product van vijf rasmuzikanten die elkaar vinden in hun voorliefdes voor rauwe riffs, scherpe teksten en gifzoete esthetieken tevens het eindexamenconcert van Ian Wijma.


Aanvangstijden

Dinsdag 9 mei 2023: 20.30 uur

€ 7,50.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Bezoekersinformatie

Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden (Friesland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Populair

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda