Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Charlotte Wessels

Zaterdag 13 mei 2023 | Neushoorn | Leeuwarden
Charlotte Wessels ken je als frontvrouw van de succesvolle symfonische metalband Delain. Nadat de band uiteenging in 2021 heeft de zangeres allesbehalve stilgestaan. Na het uitbrengen van twee solo-albums maakte Charlotte vorig jaar haar comeback op het podium. Bijgestaan door oud-leden van Delain komt ze nu met de theatrale show 'Tales From Six Feet Under - Live in Concert' naar Neushoorn. De mix van melancholische pop en synth rock zorgt ervoor dat je deze avond ogen en oren tekortkomt.

Via het contentplatform Patreon vond Charlotte Wessels een manier om direct in contact te staan met haar fans. Elke maand bracht ze hier een nieuw nummer uit die ze thuis opnam in haar eigen kelder. Deze verzameling Patreon-hits heeft de toepasselijke titel 'Tales From Six Feet Under' gekregen. Dit jaar kwam er al een vervolg op het album met 'Tales From Six Feet Under II'. Het werd een zwaardere plaat dan het eerste deel, maar nog net zo eclectisch; van de synth rock en melancholische popmuziek die haar eerste plaat typeerde, tot werk wat meer aansluit bij de symfonische metal waarmee ze bekend werd.


Aanvangstijden

Zaterdag 13 mei 2023: 21.00 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

€ 23,- regulier
€ 17,25 CJP (alleen voor pashouders).
 

Bezoekersinformatie

Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden (Friesland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Rock

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda