Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Lvris in Concert Los Tréboles

Dinsdag 16 mei 2023 | Neushoorn | Leeuwarden
Zoals elk jaar presenteert D'Drive een nieuwe lichting afstudeerders die de opleiding Muzikant hebben voltooid. Dit jaar zijn de concerten weer heel uiteenlopend en zijn er diverse genres vertegenwoordigd. Kom je verbazen en jong talent supporten. Deze avond vallen de afstudeeropdrachten van Lars Rietkerk (Lvrs in Concert) en Nelson Leon Gomez (Los Tréboles) te bewonderen.

Lvrs in Concert
Lvrs in Concert is een ervaring waarin zanger, instrumentalist, composer en songwriter; Lars Rietkerk voor het eerst zijn eigen werk opvoert. De artiest profileert zijn creativiteit en artisticiteit binnen zijn bands (Retrovølt, SCHLÆPP, Johnny Loves Me & the Lovebirds), maar verheugt zich erop zichzelf te onderstrepen en te laten zien wat hij in huis heeft.

Los Tréboles
Maak kennis met Los Tréboles, of ook wel de Claves. Een Cumbia band die vorig jaar gevormd is in Leeuwarden vanuit een eindconcert op het D’Drive. Tijdens het afstudeerconcert van Nelson Leon Gomez speelt Los Tréboles in een nieuwe bezetting, met veel speciale gasten en met een compleet nieuwe setlist.


Aanvangstijden

Dinsdag 16 mei 2023: 20.30 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

€ 7,50.
 

Bezoekersinformatie

Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden (Friesland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Wereldmuziek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda