Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Mooneye

Zaterdag 27 mei 2023 | Neushoorn | Leeuwarden
Een dik jaar na debuutplaat 'Big Enough' heeft Mooneye, de band rond singer-songwriter Michiel Libberecht, nieuwe muziek klaar en staat er een clubtour langs kleinere, sfeervolle zalen in België en de buurlanden op het programma. Ditmaal komen ze ook langs Neushoorn om ons te verblijden met hun fijne indie sound!

Sinds Mooneye zegevierde in ‘De Nieuwe Lichting’, te vergelijken met BBC’s ‘Sound of…’, van 2019, is de band niet meer weg te denken uit het Belgische alternatieve poprockcircuit. Er volgden een EP, een geprezen debuutalbum, talloze singles en een onvergetelijke optredens. Libberecht ontpopte zich in die eerste jaren ook van een ietwat naïeve songschrijver tot een ware vakman. De nummers van Mooneye begraven zich niet in productionele trucjes en zijn wars van de laatste muzikale trends. Ze trachten even tijdloos te zijn als songs van grootheden en voorbeelden Neil Young, R.E.M. En The Smiths, die zowel traditioneel als modern aanvoelen en evengoed overeind blijven met enkel een akoestische gitaar.


Aanvangstijden

Zaterdag 27 mei 2023: 20:00 uur
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

€ 15,- regulier
€ 11,25 CJP (alleen voor pashouders).
 

Bezoekersinformatie

Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden (Friesland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda