Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

NH Café The Super Soakers x Haitze

Vrijdag 2 juni 2023 | Neushoorn | Leeuwarden
bewaar
Ook in juni dendert de Nederlandse indietrein gewoon door! Station Neushoorn wordt natuurlijk niet overgeslagen en dus krijgen we indiebands The Super Soakers en Haitze op bezoek! The Super Soakers komen vanuit Nijmegen met een stevige lading indierock en punk terwijl het Friese Haitze heerlijke indiepop komt leveren.

The Super Soakers
The Super Soakers is een vierkoppige indieband uit Nijmegen. Met drie EP's die binnen een jaar zijn geproduceerd en uitgebracht manifesteert deze band zich sterk binnen de Nederlandse indiescene. In januari dit jaar bracht de band haar meest recente EP 'Shepherd and the Scapegoat' uit. Een plaat waarmee The Super Soakers muzikaal uit de bocht vliegen en waar ze zich mee ontwikkelen als een ongeluk in slow-motion: roerend en rakend. Geen bored bands meer.

Haitze
Haitze is het gezicht en de hersenspinsels van gitarist en frontman Haitze de Vries. Met galactische synths, luchtige gitaren en pakkende baslijnen van de 4-koppige indie band opent Haitze zijn hart voor je. Het is oké om je niet oké te voelen. Laat het zien, praat erover en dans in je tranen alsof het in jaren niet geregend heeft.


Aanvangstijden

Vrijdag 2 juni 2023: 21.00 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

€ 5,-.
 

Bezoekersinformatie

Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden (Friesland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Rock

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda