Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

De Gijsjaradijsja Band x Graaflandgraaf

Vrijdag 9 juni 2023 | Neushoorn | Leeuwarden
Teksten die je aan het denken zetten op heerlijke herrie: vrijdag 9 juni staan er weer twee bijzondere bands voor je klaar in het Neushoorn Café. Nederlandse acts De Gijsjaradijsja Band en Graaflandgraaf brengen bakken vol energie naar ons podium. Komt dat zien, komt dat zien!

De Gijsjaradijsja Band
Nederlandstalige teksten vol existentiële en maatschappelijke thema’s met electro en punk op smaak gebrachte deuntjes op een hoog tempo met een overdaad aan informatie. Een hele mond vol, inderdaad. De Gijsjaradijsja Band speelt naar eigen zeggen ‘hysterische pop’. Dat doen ze in een bonte formatie bestaande uit drums, bas, gitaar, samples, synthesizers, saxofoon én accordeon. De band is recent gevormd rondom Gijsjaradijsja, die je mogelijk kent van zijn YouTube hits met zijn slecht getekende Pokémon parodieën.

Graaflandgraaf
Een alternatieve rockband met een fleugje punk, rap, zoete klanken en tyfus herrie. Een bijzondere mix dus, die Graaflandgraaf. De band vraagt met zowel hun Nederlandse als Engelstalige nummers aandacht voor een breed spectrum aan sociaal wrange topics van mentale gezondheid tot uitbuiting en dat soort gezellige zaken. Met een flinke dosis duistere humor delen ze hun eigen bloedeerlijke blik op de wereld.


Aanvangstijden

Vrijdag 9 juni 2023: 21.00 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

€ 5,-.
 

Bezoekersinformatie

Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden (Friesland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Populair

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda