Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Chop Suey Machine Head UK

Zondag 22 oktober 2023 | Neushoorn | Leeuwarden
Komt dat zien, komt dat zien: twee tributes aan legendes voor de prijs van één! Eenmaal, andermaal…verkocht! aan de persoon met het zwarte bandshirt. Chop Suey, ‘s werelds grootste System of a Down tribute band, en Machine Head UK, een energieke Machine Head tribute band (je verwacht het niet!), bundelen hun krachten om een harde, héél harde show te brengen naar onze Grote Zaal.

CHOP SUEY
Voor wie niet bekend is met System of a Down, een snelle schets: de Armeens-Amerikaanse heavy-metal band veroverde eind jaren 90 de wereld met hun maatschappijkritische teksten, excentrieke bandleden en energieke sound. De band brak officieel door in 2001 bij het grote publiek na de release van hun tweede album ‘Toxicity’, waarop ook de single ‘Chop Suey’ is te horen. En laat dat nou precies de naam zijn van ‘s werelds bekendste System of a Down tribute band!

Chop Suey wil én zal het stigma rond tributebands verslaan. Na vorig jaar een uiterst succesvolle reeks shows te hebben gespeeld, pakt de band het dit jaar nog grootser aan met twee grootschalige tours op de planning. De bandleden, allemaal deel van andere metalbands, delen hun liefde voor System of a Down. De all-star System of a Down tribute band bestaat uit leden van DragonForce, Breed 77 en Anti-Nowhere League met charismatische vocals van Martin Jackson van de band Confyde. Deze energieke mengelmoes gaat tijdens de show langs de eb en vloed van de muziek van System of a Down, en dat zónder hun eigen persoonlijkheid te verli.


Aanvangstijden

Zondag 22 oktober 2023: 16:00 uur
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

€15,- (regulier)
€11,25,- (CJP).
 

Bezoekersinformatie

Neushoorn
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden (Friesland)

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Rock

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Ook interessant

 • Concert Zanger-Pianist Roon Staal te ...
  Sfeervol Concert Zanger-Pianist Roon Staal te Boksum .. »
  vanaf 2 mei
 • Poppodium Bolwerk
  Muziekpodium voor hedendaagse muziek. Het podium draait al meer dan 40 jaar mee. .. »
 • Neushoorn
  De plek voor popcultuur in het hartje van Leeuwarden. .. »
Zet alvast in je agenda