Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Kamerkoor Sine Nomine

Zondag 18 juni 2023 | Cultuurkoepel | Heiloo
bewaar
Kamerkoor Sine Nomine uit Alkmaar viert haar 45-jarig lustrum met een prachtig concert. Tijdens dit concert hoort u twee bijzondere stukken: Misa A Buenos Aires en het Gloria van Poulenc. Het belooft een echte muzikale beleving te worden!

Misa A Buenos Aires
Misa A Buenos Aires, ook wel Misatango genoemd, van de Argentijnse componist Martin Palmeri, combineert klassieke muziek met tango-invloeden, wat het tot een unieke en boeiende luisterervaring maakt voor zowel liefhebbers van klassieke muziek als van tango.

Het stuk is geschreven voor koor, sopraansolo, strijkers, piano en bandoneon. De bandoneon geeft het stuk een typisch Argentijns tintje en maakt het tot een ware tango-beleving. Het is zonder twijfel hét hoogtepunt van het jubileumconcert.

Gloria van Poulenc
Het Gloria van Poulenc is energieke muziek geschreven voor koor, sopraansolo en piano. Het koor zorgt voor de mooie harmonieën, terwijl de sopraan de solopartijen voor haar rekening neemt. De piano ondersteunt het geheel en zorgt voor de nodige begeleiding. Het is een gevarieerd stuk met mooie, opzwepende delen en rustige, intieme delen, wat het tot een boeiend stuk maakt om naar te luisteren.

Met medewerking van
Het Promenade Orkest, Simone van de Weerden (Bandoneon) Dorine Diemer (piano) en Jeanette van Schaik (sopraan). Het geheel staat onder leiding van dirigent Paul Valk.


Aanvangstijden

Zondag 18 juni 2023: 15.00 uur

15:00 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

Gratis parkeren
€ 25,-.
 

Bezoekersinformatie

Cultuurkoepel
Kennemerstraatweg 464
1851 NG Heiloo (Noord-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Klassiek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda