Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Thomas Tol

Meerdere data, vanaf 15 jul | PX Volendam | Volendam (Edam-Volendam)
De band heeft speciaal voor deze twee exclusieve concerten een tiental nieuwe nummers ingestudeerd. Ook vindt het concert dit keer plaats in een nachtclub opstelling. U kunt een tafel reserveren (laag of hoog) en de ober komt gewoon langs om uw bestelling op te nemen.

Het wordt een bijzondere avond, rondom een bijzonder persoon! Muzikant in hart en nieren. Al 50 jaar staat hij garant voor nationale én internationale hits. Gewoon woonachtig op de beroemde Volendammer dijk. Maar nét zo beroemd zijn zijn muzikale avonturen!

Ruim 25 jaar maakte hij deel uit van de best verkopende Band van Nederland, en dat Zónder Naam! Vervolgens zette hij zijn carriére, samen met zijn broer Kees, voort in het fameuze duo Tol & Tol. Scoorde daarmee gelijk de internationale treffer “Eleni”!

Maar sinds een aantal jaren is hij de stuwende kracht achter de hit machine van Jan Smit. Zijn samenwerking met Jan hebben reeds talrijke hoogtepunten opgeleverd, die tot in alle hoeken van het land vrijwel dagelijks uit de speakers klinken. Reden om deze buitengewoon creatieve, maar toch zeer bescheiden, man in de spotlights te zetten!

Thomas Tol, want daar hebben we het over, zal, tezamen met een groep bevriende muzikanten, aangevuld met een professioneel strijkkwartet, door hem zélf uitgekozen favorieten uit zijn glorieuze B.z.n. Periode, Tol & Tol tijdperk én die van Jan Smit ten gehore brengen.


Aanvangstijden

Zaterdag 15 juli 2023: 19.30 uur
Zondag 16 juli 2023: 14.00 uur

Deur gaat open om 19:30 uur en de aanvang is om 20:30 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

Tickets €32,50.
 

Bezoekersinformatie

PX Volendam
W.j. Tuijnstraat 15
1131 ZH Volendam (Noord-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Overig

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda