Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

HopLive Jimmy's Gang

Vrijdag 16 juni 2023 | Proeflokaal Hop | Heiloo
In de jaren tachtig en negentig een bekende naam, zowel nationaal als internationaal. Met een dynamische mix van blues, soul, funk en rock, was Jimmy’s Gang op menig podium, festival en in de toen bekende muziekcafés en discotheken, te zien en te horen; zoals Musis Sacrum in Arnhem, het Odeon-theater in Amsterdam, tot het Luxor en het Swing-Café in Arnhem, en Plan C Rotterdam en Wilhelmina Eindhoven etc. Met een breed repertoir geënt op Rhytm & Blues en Southern Rock, waaronder eigen werk en werk van Ray Charles, Etta James, Johnny Neel, Allman brothers, Joe Bonemassa, Kebmo en vele andere gezellige strakke covers gecombineerd met eigen werk. Met songs als,Lonely Avenue,Down home Blues, Soulshine, Southbound, Maydell, Man of many words…
Centraal Jimmy Martin Sterman, zanger entertainer, speelde reeds vanaf begin jaren zestig met Oa. Herman Brood, Hans Lafaye en vele anderen in Bands als: Blues ’66, IBC, Bluesdimension, later ook met gebroeders Laporte (Barrelhouse), Kees Dusink, Erwin van Ligten, Burt van der Meij, Willem Visser (Binberg) en vele anderen. Samen met Erwin Aubroeck (John de Revelator) of Casper de Graaff (Rosa King a.o.) toetsen en zang, en bassist Erik Hes (Jaja Sound a.o.) Gitarist Pete Becker, goede bekende uit het Haarlemse Muziekcircuit ,en Drummer Pieter Voogt, (Hot Bolsjewiek, Ekseption ea.), zorgen zij voor een verrassend swingende avond.


Aanvangstijden

Vrijdag 16 juni 2023: 21.00 uur
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Bezoekersinformatie

Proeflokaal Hop
Kennemerstraatweg 215
1851 NA Heiloo (Noord-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Blues

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda