Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

From and To Infinity

Zondag 9 juli 2023 | Buiksloterkerk | Amsterdam
Op 8 juli presenteert ensemble Boi Akih dit nieuwe programma op het NN North Sea Jazz Festival. Met veel plezier kondigen we aan dat hetzelfde concert op 9 juli te beluisteren is in de Buiksloterkerk.

From and To Infinity is een compositie van Niels Brouwer. Hij schreef dit stuk oorspronkelijk in 2019 voor het 70-koppige Molucca Bamboowind Orchestra uit Ambon Stad. Voor het recente gelijknamige album van Boi Akih (juni 2023) maakte hij nieuwe arrangementen voor een unieke bezetting met orgel(s), blokfluiten, kora, percussie, gender (gamelan-instrument), gitaar en stem. Hierbij worden zangeres Monica Akihary en gitarist-componist Niels Brouwer - die samen BOI AKIH vormen – ondersteund door de Hongaarse blokfluitist Dodó Kis, koraspeler Sekou Dioubate uit Guinee en pianist Nora Mulder.
De stukken die in de versie voor het bamboe-orkest zijn gecomponeerd – van piccolo- tot contrabas-bamboefluit – worden nu uitgevoerd op orgel door Nora Mulder. Speciale gast bij deze uitvoering is gamelanspeler en percussionist I Made Subandi uit Gianyar (Bali).

De titel van From and To Infinity verwijst naar de eerste versie op Ambon: ‘van ver gekomen naar een heel andere plek om muziek te maken’. Het stuk bestaat uit vier delen: The Sea, Dryland, The City en Joy. Binnen deze delen varieert de muziek van vrij abstract tot gedeeltes met een duidelijk melodie en ritme.


Aanvangstijden

Zondag 9 juli 2023: 15:30 uur

15.30.
Let op: Dit heeft al plaatsgevonden.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

Entree (inclusief koffie en thee en limonade): € 22,00 (Volwassenen), 15,00 (< 18 jaar), € 17,50 (Vrienden Buiksloterkerk).
 

Bezoekersinformatie

Buiksloterkerk
Buiksloterkerkpad 10
1034 VZ Amsterdam (Noord-Holland)


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Jazz

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Ook interessant

 • The Rosenberg Trio & Tcha Limberger
  21 april
 • Experience Klassiek Concerten in Verb...
  20 april
 • Piano recital Luis Vaz
  20 april
 • Eensgezindheid & Friends Lenteconcert...
  20 april
Zet alvast in je agenda