Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Duo Brackman Le Coultre

Donderdag 17 augustus 2023 | Buiksloterkerk | Amsterdam
bewaar
In het kader van het Grachtenfestival spelen Tim Brackman en Floor Le Coultre deze ochtend een sfeervol klassiek concert.
Deze twee jonge en getalenteerde violisten ontmoetten elkaar al op jonge leeftijd bij de Academie voor muzikaal talent. Allebei studeerden ze achtereenvolgens bij Joyce Tan en Ilona Sie Dhian Ho. Na veel kamermuziek uitgevoerd te hebben in verschillende formaties ontdekten ze het uitgebreide repertoire voor twee violen van Bach, Telemann en Spohr tot Bartok, Ysaye en Prokofiev.
Tim Brackman is o.a. Prijswinnaar van het Nederlands Vioolconcours Oskar Back, Trondheim International Chamber Music Competition en International Joseph Joachim Chamber Music Competition. Hij maakt deel uit van het Brackman Trio en het Animato Kwartet waarmee hij o.a. De Kersjesprijs heeft gewonnen. Momenteel volgt hij zijn post-graduate studie bij Pavel Vernikov in Bergamo.
Floor Le Coultre is een veelgevraagd kamermusicus in verschillende ensembles zoals het Ludwig en
New European Ensemble en tijdens festivals zoals het Stift Festival, Aurora Festival (voormalig Peter de Grote Festival), Festival Classic Con Brio, Easter Chamber Jam festival. Ook maakt ze deel uit van Ensemble 150, bestaande uit o.a. Daniel Rowland en Anna Fedorova.


Aanvangstijden

Donderdag 17 augustus 2023: 11.00 uur

11.00 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Bezoekersinformatie

Buiksloterkerk
Buiksloterkerkpad 10
1034 VZ Amsterdam (Noord-Holland)
Meer informatie »

Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Klassiek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda