Altijd toegang tot je favoriete uitjes

Om uitjes te bewaren dien je ingelogd te zijn met een gratis Uitzinnig.nl account. Dan kan je jouw favoriete uitjes altijd op al je apparaten terugvinden.

Inloggen

Hobo-band La Petite Écurie

Zondag 24 september 2023 | Buiksloterkerk | Amsterdam
bewaar
La Petite Écurie is een internationale hoboband die muziek uit de 17e en 18e eeuw uitvoert op historische instrumenten. De naam van het ensemble verwijst naar de "Grande Écurie", een muzikale instelling aan het hof van koning Lodewijk XIV in Versailles, waar de meeste van zijn blazers werkzaam waren.
Miriam Jorde Hompanera (barokhobo), Valerie Colen (barokhobo), Marc Bonastre Riu (taille), Giovanni Battista Graziadio (barokfagot) en Philipp Lamprecht (slagwerk) ontmoetten elkaar op het Festival Musica Antica in Urbino (Italië) in 2018 en besloten samen een ensemble te vormen. La Petite Écurie is sindsdien een zeer gewaarde gast op grote festivals, zoals de Internationale Barocktage in Melk (Oostenrijk), het Valletta Baroque Festival (Malta), Kammermusikfest Lockenhaus (Duitsland), Anciuti Music Festival (Italië) en Semana de la Música Antigua de Álava (Spanje).
Naast het uitvoeren van muziek die oorspronkelijk voor een hobo-band is geschreven, speelt La Petite Écurie ook hedendaags en traditionel repertoire en speciaal voor de band gearrangeerde orkestmuziek.
Het concert begint om 15.30 en duurt tot ca. 17.15 uur (met een pauze). De kerk is open vanaf 15.00 uur. Het adres van de Buiksloterkerk is Buiksloterkerkpad 10, 1034 VZ Amsterdam.


Aanvangstijden

Zondag 24 september 2023: 15.30 uur

15.30 uur.
Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het optreden zelf.

Prijzen

Entree (inclusief koffie en thee en limonade): € 17,50 (Volwassenen), € 15,00 (Vrienden Buiksloterkerk), € 10.00 (< 18 jaar).
 

Bezoekersinformatie

Buiksloterkerk
Buiksloterkerkpad 10
1034 VZ Amsterdam (Noord-Holland)
Meer informatie »


Blijf op de hoogte

Wekelijks per e-mail op de hoogte blijven van de leukste uittips? Vul dan hieronder jouw e-mailadres in.

Ongeldig e-mailadres
Genre: Muziek | Klassiek

Voeg een review toe

Jouw e-mailadres wordt niet getoond. Verplichte velden zijn *


Laat dit leeg:

Zet alvast in je agenda